Åh, vad jag blir glad över alla vänliga ord.

Jag kommer alltid att uppskatt det enorma stöd vi får som familj och allt ni ger oss vad gäller hjälp och stöd, alla grannar som har ställt upp som barnvakt i tid och otid, farmor, mormor, Marina, alla som stod upp när vi mådde uselt dagen före vårt eget bröllop, Tommy och Cecilia, alla syskon, ingen glömd hoppas jag. Vi älskar er.

Anna och Andreas

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kämpa på! Du klarar detta. Jag tänker, ber och skickar mina önskningar om ett långt och friskt liv till dig Anna.

Andreas. Du är en klippa. Ni klarar detta tillsammans.

Många kramar från Hanna

2009-06-11 @ 13:37:25
Postat av: Hanna

Anna! Kämpa på! Jag och Lotta tänker på dig. Hoppas att du snart får lite krafter tillbaka.Som Geroge skrev tidigare. Sparka cancern på kulorna!!! Den ska inte få vinna.

Andreas! Du är en stark man. Jag kan känna den trygghet du utstrålar till Anna och era tjejer. Kämpa på du också!

Många kramar hanna

2009-06-11 @ 15:48:29
Postat av: Jossan

Skickar styrkekramar till Dig Andreas och tjejerna

kämpa på

kramar Jossan

2009-06-11 @ 20:16:51
Postat av: Maja

Jag såg ett inlägg om ett kosttillskott (AminoAct) på en annan blogg, undrar om det kan vara något för dig? Kram från Maria

Postat av: Pysan

Hej..

Kom hit genom vimmelmamman.. som idag skriver jättefint om er...

Jag hoppas att du Anna ger den där skitsjukdomen en rejäl match.. för den ska bara försvinna.. så är det..Tänker på er.. jättemycket.. eftersom jag vet vad ni går igenom just nu..Kram Pysan

2009-06-12 @ 07:01:04
URL: http://pysan.wordpress.com
Postat av: Pysan

Hej..

Kom hit genom vimmelmamman.. som idag skriver jättefint om er...

Jag hoppas att du Anna ger den där skitsjukdomen en rejäl match.. för den ska bara försvinna.. så är det..Tänker på er.. jättemycket.. eftersom jag vet vad ni går igenom just nu..Kram Pysan

2009-06-12 @ 07:02:01
URL: http://pysan.wordpress.com
Postat av: Mia

Ni är fantastiska!

Kram Mia

2009-06-12 @ 07:45:03
Postat av: Jagenq

Första gången jag skriver fick tips inne på Lotta g:s blogg eftersom jag har följt henne ganska lång tid.

Hoppas ni snart får hem Anna och att ni har sommaren framför er alla fyra tillsammans ..

tänker på er kram

2009-06-12 @ 07:54:47
URL: http://jagenq.blogg.se/
Postat av: Lena

Ni berör mig så starkt. Här sitter jag vid frukostbordet en ledig fredag medan mina barn snällt ser på tv. Vi skall snart på sambons sons skolavslutning och sommaren står för dörren. Så hamnar jag på er sida och helt plötsligt blir det inte en vanlig fredag.

Mina tårar rinner, jag ser mina barn i tv-rummet... så lycklig jag är över dem, så fort något kan hända. Att läsa om er tuffa tid gör mig förtvivlad... varför skall detta få hända!

Er ljuvliga lilla familj med två små prinsessor skulle bara behöva oroa sig för skrapsår och myggbett denna årstid.

De kanske hjälper lite men här kommer DEN VARMASTE TANKEN FRÅN MIG TILL ER!!!!!!! Jag inser att jag inte har en aning om vad det är jämfört med er men KÄMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Lena

2009-06-12 @ 08:10:34
URL: http://blogg.passagen.se/astromlena/
Postat av: AnnaKarin

Hej Anna och Andreas

Har läst eran blogg under en tid och tänkter på er väldigt mycket.

Ni känner inte mig men jag har fått äran att få träffa era två små goa raringar under en veckan när de bodde hos Karin. Jag arbetar tillsammans med Karin och tjejerna var ju med henne på jobbet. Ni har två helt underbara barn och det har de ju naturligtvis fått från er.

Många styrketankar och kramar från mig.

AnnaKarin

2009-06-12 @ 09:01:43
URL: http://knutta.bloggagratis.se
Postat av: 2BarnsMamman

Jag har aldrig tidigare varit inne på er blogg, men hittade hit från en länk hos Vimmelmamman och sitter nu här med tårar i ögonen. Jag vill bara skicka varma kramar till er alla och önskar er all den styrka ni behöver för att fortsätta kämpa!

2009-06-12 @ 09:06:38
URL: http://ihuvudetpamamma.blogspot.com/
Postat av: Anna

Håll i, håll om och håll ut. Ta hand om er allihop. Vi tänker på er och håller alla tummar vi kan. Mirakel kan faktiskt inträffa när vi minst anar det.

Stor kram till hela familjen / Anna m familj

2009-06-12 @ 09:23:36
Postat av: Johanna

Varma kramar till er, hela familjen. Och hopp om ett lång och friskt liv tillsammans.

2009-06-12 @ 09:27:07
URL: http://dolk.blogg.se/
Postat av: Miriam

Hittade hit via Vimmelmamman. Jag har en körkollega som ligger med metastaser i hjärnan från lungcancern han drabbades för ett år sedan så det ni går igenom känns så otroligt nära. Och sorgligt, orättvist och FEL. Cancer är så FEL.Jag tar med musikfröken (är själv utbildad pianopedagog) i mina böner.Många kramar!

2009-06-12 @ 09:46:59
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Susanne

Jag har tittat in här för första gången idag. Jag blir rörd och ledsen att läsa om cancern, blir också gladatt läsa om er kärlek. Kämpa, jag tänker på er, hela familjen

Kramar från Norrland

2009-06-12 @ 10:31:44
Postat av: kristina

Hittade hit genom vimmelmamman, ville bara ge er några styrkekramar från mig.:)

Ha det bra och kämpa på.

Kristina

2009-06-12 @ 10:37:08
URL: http://branden.blogg.se/
Postat av: Tina Ahlin

Hej Anna!

Läste din blogg tack vare Lottas blogg.

Ville bara skicka en stor och varm kram från en kollega. Hoppas innerligt att du blir frisk!

Tina

2009-06-12 @ 10:48:54
Postat av: Sanna

Önskar er alla lycka och framgång i er tuffa tid och ber om att din fru och er mamma klarar sig ur det här genom ett mirakel! Tänker på er fastän jag inte känner er och ber för att det ska bli bra för er!! Kärlek och värme från huvudstaden!!

2009-06-12 @ 11:01:57
Postat av: Ulrika

Hamnade på din sida idag Anna, efter att vimmelmamman skrivit om dig. Vilken härlig människa du är och vilken familj du har. Tänk vad ord kan beskriva, tänk vad ord kan väcka och tänk vad ord kan stärka. Du är en fighter och fortsätt i de spåren. Skickar över lite energi på samma gång till både dig och Andreas. Vad mer kan jag säga till er än tänk på de tre H:na Håll i, Håll ut, Håll om!Kramar från en för dig okänd Ulrika men som blev oerhört berörd om din blogg.

2009-06-12 @ 11:31:39
Postat av: Carina

Hej Anna och Andreas!

Ville bara skriva en rad då jag hittade hit genom Vimmelmammans blogg. Jag lider med er i er olycka av att ha drabbats av den hemska sjukdomen... och jag vet att ni nu går igenom en hård, tuff, tung, överhelvetisk kamp för att livet ska få fortsätta, inte i samma gamla vanliga spår men överhuvudtaget... Jag var själv nybliven Mamma när min älskade Pappa blev diagnosticerad med en elakartad hjärntumör, Glioblastom Grad 4, värsta tänkbara alltså... Det var en hård kamp för att Pappa överhuvdtaget skulle få den rätta ödmjuka vården som en döende cancerpatient har rätt till och det var en stor kamp att samtidigt vara en bra mamma till sin lilla son på 6 månader... Vi har tyvärr inte så goda erfarenheter av den cancervård som ges i de län Pappa vistades... Det behövs mycket styrka för att se till att få en god, ödmjuk vård där både patient och anhöriga behandlas med respekt. Vi lyckades inte med detta tyvärr, trots en mycket hård kamp och samtal med flera hundra olika vårdpersonal, utan min Pappa fick flytta mellan hela 12 avdelningar inom loppet av bara 2 månader... Han dog efter 5 månaders sjukdom. Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att Annas värden blir bättre och bättre och att sommaren nu kommer med stormsteg och kan ge henne än mer kraft och styrka att kämpa emot det som finns i kroppen! Ge aldrig upp, Anna och Andreas - ni verkar vara en mycket fin familj och ni kommer att leva tillsammans! Många kramar, jag håller mina tummar och hoppas på att ge er någon kraft med detta/Carina

2009-06-12 @ 11:53:06
Postat av: j

skickar all värme jag har och önskar er lycka till med behandlingar och allt!!!

2009-06-12 @ 11:56:12
URL: http://tryme.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Som många andra här via Vimmelmamman......Vill skänka er all kraft på jorden , näe alla kraft i hela universum....Verkar som Anna har toppenvård....Styrkekramar och många tankar till er från

en för er okänd Mimmi

2009-06-12 @ 12:37:57
URL: http://windowater.blogspot.com
Postat av: Carina

Hej hej på er! Hittade hit genom Vimmelmannans blogg!Ursh, vad livet är orättvist ibland, lider med dig Anna!Lider så klart med Andreas & med era döttrar.Kämpa på vännen!Ge aldrig upp!Hoppas att allt är så bra som det kan vara just nu,ni finns i mina tankar.

Kramen på er alla

2009-06-12 @ 13:01:42
URL: http://cinahsspace.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag hoppas verkligen att ni klarar det! Det förtjänar både ni och era fina barn!Tänker på er och sänder en stilla bön.

Hälsar Anna

2009-06-12 @ 13:50:13
Postat av: Jane

Hej! Ännu en som kommit från vimmelmammans blogg till er sida. Skickar er massa kramar o håller tummarna att du Anna snart ska bli frisk!!! Tufft lär det ju vara MEN det kommer det värt i slutändan när du besegrat sjukdomen. Kram till er alla i familjen..

2009-06-12 @ 14:37:31
Postat av: Madde

Hittade hit via Vimmelmamman... kära nån däruppe: låt Anna få leva. låt henne få njuta av de två fina busänglarna hon har därhemma....Kämpa Anna o Andreas !

Kärleken övervinner allt-även när det känns som värst !(PS: Såg att George varit inne"HImlen kan vänta"- åh så glad jag blev över att se dig kommentera (även om det är en eländig sits vi sitter o får delta i..) Har undrat så mkt hur det gått för dig o de andra i serien- den berörde mig MKT o det var den finaste, rakaste o mest berörande dokumentär jag någonsin sett....som jag gråtit- o skrattat

"med" er......

Kämpa på du också George! Allt gott till dig o Sara !)

2009-06-12 @ 15:21:42
Postat av: Ingegerd

Andreas, din oro känns ända ut, in i våra hjärtan. Vi som gjort samma resa som Er, anar hur det känns. Men det kommer stunder och dagar då skrattet porlar igen, jag lovar, jag vet.Ni är i våra tankar och böner. En mamma

2009-06-12 @ 16:05:42
Postat av: Emma Gunnarsson

Läser vimmelmammans blogg och kom hit via den! Tårarna rinner , rinner å rinner. Alla mina tankar går till er! Det är inte rättvist! Var starka tillsammans ! Sänder all min energi och värme som jag kan till er. Anna kämpa på du ska vinna det här! Du ska bara det! Så är det !!Varma kramar Emma!

2009-06-12 @ 16:08:22
Postat av: Ingegerd

Andreas, din oro känns ända ut, in i våra hjärtan. Vi som gjort samma resa som Er, anar hur det känns. Men det kommer stunder och dagar då skrattet porlar igen, jag lovar, jag vet.Ni är i våra tankar och böner. En mamma

2009-06-12 @ 16:12:39
Postat av: S!!!

Jag vill ge dig all kraft och hälsa som finns... jag hoppas innerligt att du klarar det här, att du orkar. Kämpa på!!! Kramar från mig. (Hittade hit via vimmelmamman=

2009-06-12 @ 16:23:36
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Maria

Hittade hit via vimmelmamman, blir oerhört berörd av din blogg och samtidigt tänker man, inte en till med cancer i så unga år...

Sänder varma tankar och styrkekramar fast jag inte alls känner er!!

Hoppas att du får må bättre och kan njuta lite av sommaren!

2009-06-12 @ 16:29:29
Postat av: Annika

Läste bloggen & blir helt tagen...jag önskar Anna ALL lycka med ALLT!!

Vart själv opererad för bröstcancer i måndags & väntar på mina provsvar & ev. efterbehandling...

KRAAAAAMPS. lånade Jill Johnsons text på min blogg & länkade till er...hoppas att det är ok...

2009-06-12 @ 16:42:50
URL: http://angelstar.blogg.se/
Postat av: T

Fina Anna, jag följer Vimmelmammans blogg och nu din. Tankar till er alla fyra från mig.

Önskar bara det bästa för er.

2009-06-12 @ 16:47:04
URL: http://engeltina-engel.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag vill säga så mycket, men finner inga ord. Samtidigt som det är så hemskt och fruktansvärt allting, så blir jag så glad av den kärlek som finns i er familj! Den kommer att ta er igenom allt, vad som än händer! Många många kramar och tankar till er allihop.

2009-06-12 @ 16:58:18
Postat av: Caroline

Jag hittade hit via Lottas blogg och kan inte annat än att skicka styrkelsekramar till er alla! Jag vet hur det är att gå igenom cancer på nära håll och jag tänker på er i er svåra tid.

2009-06-12 @ 17:02:20
Postat av: ylva

Kära Anna&Andreas - såg mejlet som skickats till Lotta och jag blir djupt skakad.Anna, kära musikfröken - av hela mitt hjärta önskar jag att Du ska ta steg för steg och bli starkare och att Du kommer att klara detta.Kram till din fina make Andreas och Era söta döttrar.Känner stor medmänsklig kärlek till Er familj. /Ylva

2009-06-12 @ 20:14:53
Postat av: Theréze Ahlm

Älskade musikfröken!

Jag vet, endast genom att läsa dina inlägg på bloggen att du har styrkan och viljan till att bli frisk! Jag är 20 år nu, när jag var 17 fick jag reda på att jag hade cancertumörer. Jag blev opererad ett antal ggr men gav mig fan på att bli frisk! Här står jag i dag, frisk som en mört och tänker på dig! Jag vet att du kan, jag vet att du vill - DU FIXAR DET!Jag beundrar dig något enormt av att du håller humöret och styrkan uppe! det är lätt i den situationen att ge upp, men håll fast och håll dig kvar! Låt inte vinden blåsa omkull dig! Du har allt stöd bakom dig och dina vackra döttrar som älskar dig! Din man, Andreas som älskar dig något enormt och som verkligen har bevisat för oss läsare hur bäst och hur stark du är!Du fixar det, jag litar på dig och din styrka!

Många kramar Theréze!

2009-06-12 @ 21:07:10
URL: http://therezeahlm.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilka kämpar ni är! Hittade till er via vimmelmamman som skriver fint om er idag...Jag, som många fler, vet vad ni går igenom och tänker på er!!Starka, positiva energikramar till er allihop!

2009-06-12 @ 21:18:52
Postat av: Emma

Skickar tusen tankar och styrka till Er! Hittade hit genom Vimmelmamman. Precis som Lotta skriver Ni rakt ur hjärtat, så otroligt starkt och rörande! Jag tänker på Er."Så länge jag minns lever du"//Emma

2009-06-12 @ 22:02:14
Postat av: Jessica

Hej Anna & Andreas,Jag hoppas och håller tummarna hårt hårt för att du Anna kommer att bli frisk och att ni får uppleva många många flera år tillsammans med era söta små tjejer. Orden räcker liksom inte till för att säga det man önskar att man kunde säga, för att trösta, peppa och ge er mer styrka. Men jag hoppas att ni får det genom att veta att det är många därute som tänker på er och hoppas att allt ska gå bra.Var rädda om er och massor med kramar

/Jessica

Postat av: Anna

Hittade hit via Lotta/Vimmelmammans blogg.

Blir djupt berörd av läsa om unga människor med cancer.Kanske mest för att jag själv snart är 30 och mist mina föräldrar i cancer. Man tänker mycket på sig själv och sina barn och är rädd att bli sjuk själv.

Jag hoppas att Anna blir frisk eller iallafall får leva många värdiga år till och inte ha ont.

Kram.

2009-06-12 @ 22:23:19
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Heidi

Kämpa på!! Du kommer att klara det här! Styrkekramar till er båda!

2009-06-12 @ 22:26:39
Postat av: Lotta Vimmelmamman

Hej Andreas. Tack för mailet. Jag har svarat dig.......Stor kram till dig och flickorna. Och Anna

2009-06-12 @ 22:44:30
URL: http://vimmelmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0